Особливості осіннього харчування
Без названия

 

 

 

Після спекотного літа прийшла прохолодна, велична осінь. Вона сповнена яскравими барвами і теплими днями бабиного  літа. Змінюються пори року, а з ними й раціон Вашого харчування. Літом апетит знижується, а зараз він прокидається та починає вимагати його в тамування. У літній період ми харчуємось, в основному, їжею рослинного походження, але для осіннього періоду цього не достатньо, в раціоні повинно бути достатня кількість білка.

 

Головне правило осіннього харчування (у будь-який період року) – їсти треба вчасно та у  розумних кількостях. Не нехтуйте гарячими першими стравами та перекусами.

 

Додайте у свій раціон білки, як рослинного, так і тваринного походження . Обов’язково вживайте сорти нежирної риби, морепродукти та горіхи – це продукти, які приносять користь не тільки вашому організму, але й підвищують настрій.

 

Осінь багата на вітаміни, які є в достатній кількості у фруктах та ягодах цієї пори року, наприклад, яблука, груша або журавлина, брусниця.

Осінь- це пора року красою якої потрібно насолоджуватись,  а не впадати у депресію. Більше вільного часу витрачайте на прогулянки, займайтесь спортом та радійте кожній хвилині свого життя.